EuroKing Casino Pravilnik o Bonusima

Ovaj Pravilnik o bonusima sastavni je dio Uvjeta i odredbi korištenja te stoga stupa na snagu zajedno s Uvjetima i odredbama korištenja. Svi opći uvjeti iz Uvjeta i odredbi korištenja odnose se i na Pravilnik o bonusima, osim u slučajevima gdje je izričito isključen.

Ovaj Pravilnik o bonusima napisan je na engleskom jeziku. Ukoliko se ovaj Pravilnik o bonusima prevede na neki drugi jezik, verzija na engleskom ostaje prevladavajuća.

 1. Ako u bilo kojem trenutku nakon što ste pročitali ovaj Pravilnik nešto nije jasno, ili želite odustati od primanja naših bonusa i/ili želite bilo koji ili sve bonuse ukloniti sa svog računa, obratite se našoj korisničkoj podršci prije početka igranja.
 2. Svaki korisnik u našem sustavu smije registrirati samo po jedan račun. To znači da je samo jedan račun dozvoljen po svakoj osobi, domaćinstvu, obitelji, adresi, adresi e-pošte, broju kreditne kartice, računu e-novčanika ili dijeljenom računalu (primjerice: računala u knjižnici, na radnom mjestu, organizaciji, fakultetu ili školi). Pokušaji da se nadležnog operatera obmani registriranjem više računa kako bi se dobilo više bonusa smatra se prijestupom i rezultirat će u blokiranju predmetnih računa i oduzimanju korisnikovih sredstava.
 3. Korisnici iz Ukrajine, Bjelorusije, Latvije, Rusije i Litve ne smiju iskoristiti nikakve bonuse/ponude bez uplate/ponude povrata novca/bonuse za registraciju/ponude za preporuku prijateljima, ili bilo kakve druge bonuse/ponude koje bi se mogle smatrati besplatnima
 4. Ako uz ponudu uvjetovanu uplatom dobijete besplatne vrtnje bez uvjeta za klađenje, njih morate odigrati prije ulaganja uplaćenog novca. Nepostupanje u skladu s gore navedenim pravilom može rezultirati u oduzimanju eventualnih dobitaka.
 5. Za slučaj da pogrešno tehničko konfiguriranje ili greška bilo koje vrste dovede do netočnog broja besplatnih vrtnji ili do dodavanja netočnog bonusa na Vaš račun, zadržavamo pravo ovo ispraviti uklanjanjem svih primljenih dobitaka i ponovnim dodavanjem nagrade sa ispravnom konfiguracijom.
 6. U slučaju da se ustanovi kako ste prekršili pravila o bonusima, svi osvojeni VIP bodovi i povezani dobici će se poništiti. U slučaju da ste već ih uspjeli odraditi, odrađena vrijednost bit će uklonjena ručno.
 7. Osim ako je navedeno drugačije, sve ponude bonusa ili besplatnih vrtnji bez prethodne uplate omogućiti će se samo igračima koji su potvrdili svoju adresu e-pošte. Ukoliko se igračima koji nisu potvrdili svoje adrese e-pošte greškom dodijeli ponuda bonusa ili besplatnih vrtnji bez prethodne uplate i ako ti igrači osvoje dobitke putem tog bonusa i/ili tih besplatnih vrtnji, ti će im se dobici oduzeti.
 8. Ovaj Pravilnik o bonusima sastavni je dio Uvjeta i odredbi korištenja te stoga stupa na snagu zajedno s Uvjetima i odredbama korištenja. Svi opći uvjeti iz Uvjeta i odredbi korištenja odnose se i na Pravilnik o bonusima, osim u slučajevima gdje je izričito isključen.
 9. Ukoliko dobijete novčani bonus (bonus bez uplate/bonus za preporuku prijateljima/bonus za registraciju itd.) ili isplate od besplatnih vrtnji i ukoliko nije navedeno drugačije, maksimalni iznos koji možete osvojiti/preuzeti ili si isplatiti na temelju tog bonusa je 100 € ili dvostruki iznos predmetnog bonusa. Od gore navedena dva, uzet će se u obzir veći iznos. Svi dobici koji prekoračuju gore navedeni iznos, uključujući dobitke naknadno osvojene tim novcem, čak i nakon dodatne uplate, uklonit će se s Vašeg računa. Nadalje, dobici u vezi s bilo kojim bonusom besplatne novčane nagrade ne smiju se preuzeti/isplatiti sve dok se ne ispune uvjeti klađenja.
 10. Osim ako je navedeno drugačije, od Vas tražimo da za svaki bonus koji primite kao posljedicu Vaše uplate, ukupni iznos bonusa uložite (s njime se kladite) trideset (30) puta prije nego zatražite isplatu tog bonusa. Ukoliko se radi o bonusu bez potrebe za uplatom, od Vas prije isplate bonusa tražimo klađenje iznosa bonusa šezdeset (60) puta.
  Primjerice: ako za bilo koju uplati primite bonus od 100 €, taj iznos morate uložiti barem 30 puta (3000 €) prije zahtijevanja njegove isplate. Ukoliko se radi o bonusu od 50 € uz uplatu, od vas zahtijevamo klađenje iznosom bonusa (50 €) barem 30 puta (1500 €) prije traženja isplate bonusa.
 11. Pridržavamo prava na pregledavanje transakcija i zapisa s vremena na vrijeme, iz bilo kojeg razloga. Ukoliko se nakon takvog pregleda čini da korisnik sudjeluje u igranju koje je, po isključivo našem mišljenju čini zloupotrebu, pridržavamo prava na povlačenje prava tog igrača na sudjelovanje u svim promotivnim ponudama.
 12. Pridržavamo pravo na poništavanje bilo kojeg iznosa iznad izvornog uloga igrača i/ili uključujući taj iznos, a koji igrač želi preuzeti, ako uvjet za klađenje nije ispunjen, ili ako je igrač zahtijevao uklanjanje bonusa prije ispunjavanja uvjeta za klađenje.
 13. Svaki dobitak nastao igranjem ponuda besplatnih vrtnji biće dodan na Vaš račun kao bonus. Osim ako je navedeno drugačije, svaki bonus koji primite kao dobitak iz ponuda besplatnih vrtnji, od Vas tražimo da ukupni iznos bonusa uložite (s njime se kladite) trideset (30) puta prije nego zatražite isplatu tog bonusa.
 14. Postoje 3 tipa klađenja koje primjenjujemo na naše bonuse. Osim ako je navedeno drugačije, za bonus se koriste standardni uvjeti klađenja. Klađenje može biti uključeno u igre u kojima Vam nije dozvoljeno igrati dok imate aktivan bonus.
  1. Standardni uvjeti klađenja: ulozi stavljeni u svim igrama osim na automatima ili igrama na grebanje ne ubrajaju se u ispunjavanje uvjeta klađenja u bonus ponudama. Svi GVG automati i ulozi u igrama na grebanje računaju se 100%, svi drugi ulozi na automatima računaju se 50%.
  2. Miješano klađenje: 10% uloga na igrama koje nisu automati ili igre na grebanje ubrajaju se u ispunjavanje uvjeta klađenja u bonus ponudama. Svi GVG automati i ulozi u igrama na grebanje računaju se 100%, svi drugi ulozi na automatima računaju se 50%.
  3. Posebno miješano klađenje:: 50% uloga na igrama koje nisu automati ili igre na grebanje ubrajaju se u ispunjavanje uvjeta klađenja u bonus ponudama. Svi GVG automati i ulozi u igrama na grebanje računaju se 100%, svi drugi ulozi na automatima računaju se 50%. Posebno miješano klađenje dostupno je samo u određenim razdobljima i samo za igrače određenih statusa.
 15. Pridržavamo pravo na odbijanje ili poništavanje bonusa i/ili dobitaka u slučaju da su sredstva poništena ili odbijena ili osporavana od strane bilo kojeg subjekta koji je trebao obaviti plaćanje, ili od strane samog korisnika.
 16. Pridržavamo pravo na odbijanje isplate iznosa koji prekoračuje iznos izvorne uplate igrača ako se jedna od isključenih igara igrala dok su uvjeti bonusa bili na snazi. Ukoliko želite igrati bilo koju od isključenih igara, obratite se našoj korisničkoj službi i zatražite uklanjanje bonusa prije igranja tih igara.
 17. Osim ako je navedeno drugačije, ukoliko je zadnji bonus kojeg je igrač primio besplatan bonus, igrač mora obaviti uplatu prije nego će biti u mogućnosti koristiti sljedeći besplatni bonus, čak i ako je taj sljedeći bonus nuđen kao besplatan (tj. bezuvjetan). Kršenje ovog uvjeta može rezultirati u blokiranju budućih bonusa i/ili u oduzimanju dobitaka postignutih uz pomoć besplatnog/besplatnih bonusa.
 18. Kada se bonus iznos doda na Vaš račun, potrebni iznos oklada/uloga pretvara se potrebne bodove (broj bodova potrebnih za iskorištenje bonusa). U tablici u nastavku prikazano je (u svakoj valuti) kolikim iznosom se igrač mora okladiti za zaradu jednog bonus boda.
  1 Bod
  EUR 1.00
  GBP 1.00
  USD 1.00
  CAD 1.00
  AUD 1.00
  DKK 10.00
  SEK 10.00
  NOK 10.00
  ZAR 10.00
  RUB 70.0
 19. U skladu s Pravilima o zaštiti privatnosti, mi redovito šaljemo promotivne e-poruke s raznim bonus ponudama. Za bonus se kvalificirate samo ako e-poruku o bonusu primite direktno od nas. Kontaktiranjem naše korisničke službe možete odabrati ukinuti primanje promotivnih ponuda. Ukoliko utvrdimo da određeni korisnik nije primio određenu promociju kao namijenjeni, ciljani primatelj kome je promotivna ponuda poslana, nećemo ispuniti zahtjev za isplatom/isplatama tog korisnika, čak i ako je taj korisnik ispunio uvjete za klađenje.
 20. Klađenje/stavljanje uloga ubraja se za samo po jedan bonus u određenom trenutku, prema sljedećim pravilima:
  1. Ako postoje bonusi koji su ograničeni na određenu igru ili igre, klađenje za bodove će se odnositi prvo na te bonuse, ako se klađenje koristilo na predmetnoj igri ili igrama.
  2. Ako je aktivno više bonusa, svaki uz različite uvjete klađenja, klađenje će se odnositi na bonus koji je prvi na redu u odnosu na njegov datum.
  3. Ukoliko su aktivna dva bonusa s jednakim uvjetima, klađenje će se odnositi na bonuse u redoslijedu njihovih datuma.
  4. Imajte na umu da će se za Vaše uloge/klađenje uvijek prvo koristiti Vaš novac na računu, a tek kada se ispune uvjeti klađenja Vašeg novca, pristupa se klađenju iznosa bonusa.
 21. Bonus (uključujući bonus dobiven iz besplatnih vrtnji) smatra se besplatnim ukoliko je saldo Vašeg novca u trenutku kada ste primili bonus manji od Vaše prethodne uplate.
 22. Pojedine promocije mogu sadržati dodatne uvjete i odredbe koje nadvladavaju ili dopunjuju uvjete i odredbe ovog Pravilnika. Prije sudjelovanja u bonus ponudi pažljivo provjerite sve povezane uvjete i odredbe. Ukoliko se uvjeti i odredbe pojedine promocije ne slažu s Pravilnikom o bonusima, prevladavaju uvjeti i odredbe pojedine promocije.
 23. Isplata VIP bodova u obliku novca omogućena je samo korisnicima koji su obavili najmanje jednu uplatu na svoj igraći račun.
 24. Isplata VIP bodova u obliku novca omogućena je samo korisnicima koji su se registrirali prije 19. ožujka 2017.
 25. Osim ako je navedeno drugačije, imate 24 sata za ispunjenje uvjeta za besplatne bonuse (bonuse bez uplate, ponude za preporuku prijateljima, vrtnje dobivene besplatno) prije uklanjanja bonusa i eventualnih dobitaka. Za iskorištenje besplatnih vrtnji također imate 24 sata, od trenutka u kojem su dodijeljeni Vašem računu. U protivnom će besplatne vrtnje isteći. U slučaju da naši automatski postupci ne uklone bonus/besplatne vrtnje koje su istekle, pridržavamo pravo na njihovo ručno uklanjanje (zajedno sa svim povezanim dobicima) kada saznamo da su trebali biti uklonjeni.
 26. U slučaju da ste se kladili iznosom bonusa i izgubili taj iznos, ali svi uvjeti klađenja nisu bili ispunjeni, sljedeća uplata na Vaš račun, pod uvjetom da nemate otvorenih/nedovršenih igara, automatski će bonus prebaciti u stanje "Iskorišten" i neće biti potrebno ispuniti preostale uvjete klađenja. Ukoliko želite nastaviti sa svojom igrom kako biste osigurali da će se Vaš bonus iskoristiti, obratite se našoj korisničkoj službi nakon obavljanja uplate. Bilo kakvo kršenje navedenog u svrhu izbjegavanja ispunjavanja uvjeta (završavanja) ulaganja za bonus rezultirat će u oduzimanju svih dobitaka te u mogućem oduzimanju Vašeg uloga.
 27. Ako je neki Vaš bonus iskorišten/poništen/istekao, od strane sustava ili po Vašem zahtjevu, a ulaganje za bonus nije završeno, svi Vaši dobici bit će Vam oduzeti, uključujući sve nepreuzete dobitke/dobitke na čekanju iz igara/promotivnih ponuda koje ste igrali za vrijeme ispunjavanja bonusa
 28. Pridržavamo pravo na neodobravanje isplata i/ili na zapljenu svih dobitaka i bonusa stečenih nedozvoljenim igranjem. "Nepravilno igranje" more uključivati, ali nije ograničeno na bilo koji od sljedećih načina igre, ili više njih: Low margin klađenje (klađenje na malu vjerojatnost dobitka), equal klađenje (klađenje na sve rezultate), zero risk klađenje (klađenje bez mogućnosti gubitka) ili hedge klađenje (klađenje uz nedozvoljenu prednost) smatraju se nepravilnim igranjem (odnosno nedozvoljenim načinom igranja) kada se koriste namjerno u svrhu iskorištavanja bonusa. Nadalje, sljedeći načini igranja također se smatraju nepravilnim, odnosno nedozvoljenim:
  1. Povećavanje salda, a zatim bitno mijenjanje načina igre (uloga, vrste igara, strukture oklada itd.) u svrhu ispunjavanja uvjeta klađenja za određeni bonus.
  2. Korištenje bilo kakvog sustava klađenja, ili klađenje na dobitak jednak ulogu na igrama Baccarat i rulet.
  3. Stavljanje velikih uloga/oklada koje igraču donesu veliki dobitak, a zatim smanjenje veličine uloga/oklada za 75 % ili više od prethodnog prosječnog iznosa uloga/oklada, u svrhu ispunjavanja uvjeta klađenja za određeni bonus.
  4. Klađenje u nekoj valuti u svrhu osvajanja nagrade, a zatim mijenjanje valute u vrjedniju valutu prije uplate nagrade na Vaš račun.
 29. Pridržavamo pravo na ukidanje bilo koje ili bilo kojih promotivnih ili bonus ponuda u svakom trenutku, bez prethodne najave. Ukidanje neće utjecati na već preuzete nagrade.
 30. Ukoliko se bonus kojeg pokušavate preuzeti ne prikaže automatski na Vašem računu, obratite se našoj korisničkoj službi prije stavljanja bilo kakvih uloga i bonus ćemo prebaciti na Vaš račun umjesto Vas.
 31. Sve ponude koje vidite u Vašim Svakodnevnim odabirima su Vam dostupne zbog trenutačnog stanja Vašeg računa. Ponude Vam mogu postati nedostupne prije isteka vremena shodno promjenama na računu koje su izazvale izvršene transakcije.
 32. Ovime pristajete na našu uporabu Vašeg imena i/ili prezimena i zemlje u svim obavijestima o rezultatima promocije.
 33. Promotivne ponude/promocije i bonusi postoje da bismo nagradili naše cijenjene igrače. Nećemo tolerirati nikakvu zloupotrebu bonusa i povezane prijevare. Pridržavamo pravo na blokiranje bonusa od svakog igrača za kojeg smatramo da zloupotrebljava naše promotivne ponude. Ukoliko sumnjamo na prijevaru ili zloupotrebu, pridržavamo pravo na uklanjanje bonusa i dobitaka s računa korisnika na kojeg se sumnja.
 34. Svaki puta kada u EuroKing Casino stavite ulog/okladu, zarađujete VIP bodove. Kako prikupljate VIP bodove, možete ih zamijeniti za novac na Vašem igraćem računu. Ukoliko ne stavite ulog/okladu koristeći novac s Vašeg računa u razdoblju od trideset (30) dana, imamo pravo na uklanjanje svih VIP bodova s Vašeg igraćeg računa.
 35. Osim ako je navedeno drugačije, minimalna uplata za kvalificiranje za bilo koju bonus ponudu na temelju uplate je 20 € ili jednaki iznos u bilo kojoj drugoj valuti.
 36. Ukoliko sumnjamo da je igrač zloupotrebljavao ili zloupotrebljava bonus ponudu ili ponude, sam ili u suradnji s partnerima, pridržavamo prava na povlačenje tog ili tih bonusa, poništavanje svih dobitaka i zatvaranje računa tog/tih korisnika.
 37. Maksimalni iznos uloga kada pokušavate odraditi bilo koju uplatu bonusa/ponude (besplatnih ili uvjetovanih uplatom), bonus isplaćen kao dobitak za besplatne vrtnje, je 5 (npr. 5 EUR ili 5 GBP) ili 10 % iznosa bonusa (manji od ta dva iznosa), međutim, ako je Vaša uplata izvršena sa Netellera ili Skrilla maksimalni ulog je 1 (npr. 1 EUR ili 1 GBP). Nepostupanje u skladu s ovim pravilom znači da kršite uvjete bonusa/ponude i pridržavamo pravo na poništavanje i oduzimanje svih dobitaka stečenih na taj način. Oklada/ulog uključuje sve posebne oklade/uloge, funkcije klađenja i sve ostale vrste aktivnosti ulaganja (bez obzira na njihov naziv)
 38. Da biste mogli primiti bonus za preporuku našeg sustava prijatelju, Vi kao posrednik morali ste obaviti uplatu u prethodnih 7 dana.
 39. Besplatne vrtnje su vrtnje koje ne smanjuju novac sa Vašeg salda. Da ne bi bilo nedoumice, bilo što od navedenoga o besplatnim vrtnjama u ovoj politici bonusa odnosi se na vrtnje koje ne smanjuju novac sa Vašeg salda, bez obzira gdje su te besplatne vrtnje ponuđene. To se ne odnosi na besplatne vrtnje koje se aktiviraju kao opcija u okviru neke igre.
 40. Bonusi izdani u našoj kockarnici izdaju se za korištenje na ovom proizvodu i ne smiju se koristiti za igranje bilo kojeg drugog našeg proizvoda (npr. za klađenje i poker). Nadalje, igranje svih ostalih proizvoda osim kockarnice (Casino igre) neće se brojati u ispunjavanje uvjeta klađenja u bonus ponudama.
 41. Ukoliko u trenutku preuzimanja besplatnog bonusa čekate isplatu, pridržavamo pravo na poništavanje svih narednih dobitaka iz tog bonusa, uključujući i sam iznos bonusa.
 42. Ovaj Pravilnik o bonusima napisan je na engleskom jeziku. Ukoliko se ovaj Pravilnik o bonusima prevede na neki drugi jezik, verzija na engleskom ostaje prevladavajuća.
 43. Isključene igre: Isključene igre su sve stolne igre*, sve uživo igre kockarnice i sve video poker igre*. Također, neke igre na automatima su isključene igre a način na koji ćete to saznati je da, kada uđete u igru na automatu, pogledate da li dostupan saldo za igru uključuje samo Vaš stvarni novčani saldo što znači da je taj automat isključena igra.
  *ako ta grupa klađenja u bonus ponudama pripada miješanom ili posebno miješanom klađenju. Vama je dozvoljeno da igrate stolne igre i video poker igre.
 44. Ukoliko se bonus ne iskoristi (bez obzira jesu li ispunjeni uvjeti klađenja) unutar 30 dana, bonus ili preostali iznos bonusa poništit će se, zajedno s dobicima na računu.
 45. Uvjeti za klađenje u bonus ponudama prikazuju se kao stavka Potrebno bodova na stranici za bonuse u Vašem profilu.
 46. Svaki bonus kojeg iskoristite podliježe ovom Pravilniku za bonuse.
 47. Osim u slučaju da je drugačije navedeno u promociji, bonusi su dostupni samo igračima koji su obavili najmanje jednu uspješnu uplatu na svoj igraći račun.
 48. Poštena igra znači da svoj novac uplaćujete s namjerom da s njime igrate naše igre.
 49. Bonusi i dobici iz besplatnih vrtnji bez uvjeta klađenja podložni su pravilima poštene igre. Dakle, igračima koji iskoriste takve ponude i požele si ih isplatiti bez poštivanja pravila poštene igre oduzet će se svi njihovi dobici i neće im se dozvoliti sudjelovanje u budućim ponudama.